Larkinor 2 Fórum

Téma: Larkinor tutorial videók hozzászólásai. (1-50)

Új hozzászólás | Vissza a témákhoz

Captain Raithen2013-05-31 16:36:07
"az első hajó megvásárlása"
Jelenleg nem is lehet több.
Rabdoo2013-05-31 15:32:21
Larkinor... Itt találhatjuk a kontinens legszerencsésebb ásóit, legerősebb harcosait, a mágusok tudása világokat renget meg, és itt élnek a rablók, akiken még a legújabb csapdák sem fognak ki. Az átlagos ember félve ejti ki még a nevüket is... de egy dolgot sokan nem tudnak: mind ugyan úgy kezdték. Egy piszkos és büdös, bevándorlókat szállító hajón érkeztek ide, hátrahagyva régi életüket. Két dolog verzérelte őket: a gazdagság és a dicsőség.
A kezdeti nehézségek persze nekik is kijártak. A királyi vátságdíj, az eszeveszett verseny a parszi léghajó után, az élet-esszencia elkészítése, az első hajó megvásárlása vagy az antianyag bunkó megszerzése. A sok hányattatás, a királyi küldetések, a piacon való keresgélés mégsem vette el kedvüket, és most itt vannak a legcsillogóbb vértekben és a legpontosabb ásókkal, és az egész kontinens ünnepli őket.
Dicsőség és földi javak ide vagy oda, egy kalandor mindig is kalandor marad. Jelenleg Thord-Artin szigetét próbálják felszabadítani a démoni seregektől, és újjáépíteni azt VI. Lorden királyunk dicsőségére. Véget nem érő csatározások, a hosszú építkezések és a sziget ökoszisztémájának helyreállítása még mindig folyik.
Itt léptek a képbe ti, leendő kalandorok. Itt az ideje végleg kisöpörni a démoni megszállókat Thord-Artinról! Királyunk, VI. Lorden pénzt és lakást biztosít mindazoknak a vakmerő embereknek, akik az ő nevében az illariai kontinensen.
Rabdoo2013-05-31 14:18:28
Végre kitaláltam, mi lesz a legjobb egy első videónak: fabrikálok egy toborzóvideót, ami bemutatja a játék világát, és remélhetőleg lelkesítően hat a leendő játékosok számára. Nemsoká elkészül a szöveg!
Rabdoo2013-05-25 15:26:59
Köszönöm szépen az infót.

Gondolkodtam a videós dolgon, és egy sokkal barátságosabb és érdekesebb videót tervezek elsőnek, és nem fogok ennyire belemenni a részletekre. Na meg persze nem akarok minden poént lelőni a játékból, úgyhogy ezek tudatában veszem majd fel az új videókat.
Captain Raithen2013-05-25 12:33:29
15:55:08 Wardoo: Tudja valaki, hogy mire jó a dicsőség tornya? Nem találok róla infót sehol.
-Ott is tudsz seregszörnyet ölni, ugyanúgy kapsz rögöt és italt, de a rangnál nem számítja.
Rabdoo2013-05-24 15:49:42
igazad van, ezt javítani fogom
Captain Raithen2013-05-23 21:30:05
6. Minden eltûnt a házamból, de nem raboltak ki. Mi történt?
>Ha eléred a 18. szintet tanácsos vásárolni magadnak új házat, hiszen ha házad a kezdõnegyedben áll, az ott tartott tárgyaidat az elitõrök rendszeresen megdézsmálják.

Gyík-ból szedtem, és azért másoltam be mert a vidiben 10. szintet említesz ami nem igaz.
Rabdoo2013-05-23 20:48:53
Tegnap, miután egy barátomnak próbáltam elmagyarázni a Larkinor játékmenetét, eszembe jutott az ötlet, hogy csinálni kéne tutorial videókat a játékról, hogy a kezdő játékosok sokkal könnyebben boldoguljanak, és sokkal imponálóbb legyen a játék. Ma el is kezdtem, sikerült készíteni egy béta verziót az első részből, ami egy általános bevezető: http://youtu.be/BkzuPN65Lro

Valószínűleg holnap vagy holnapután újraveszem a hangot mert lefárasztott az egész napos videókészítés.

Azért tettem én ezt a videót ide, hogy kikérjem a véleményeteket, és adjatok ötleteket, úgyhogy kérlek titeket hogy írjatok. Mindenféle kritikát szívesen fogadok, és tudom hogy nem tudok beszélni, ezért fogom újravenni.

Tervezek videókat csinálni a karaktertípusokról, a tápolásról, a piacról, a TA-n való tevékenységekről.
Összes hozzászólás: 8
Oldalak: 1