Larkinor 2 Fórum

Téma: Mit vártam volna hozzászólásai. (1-50)

Új hozzászólás | Vissza a témákhoz

TagHeuer2014-05-07 23:38:08
Egyébként meg fene az egészbe csinálj egy Hírességek csarnokát az öreg csontoknak, ha ezen múlik az új rendszer sikeressége.

Egy biztos bármennyire is szívemhez nőttek és sok időt ütöttem el a játékkal, nem fogok bele halni ha elveszítem, az emlékek megmaradnak.:)

Viszont augusztusig ezek szerint vissza fogom magam fogni, max ezt a torzszülötett hájpolom napi kattig.:)
TagHeuer2014-05-07 23:26:42
Szívem szerint hajlanék a restartra, de akkor eddig miért játszottunk, augusztusig miért játszunk?

Én tuti kezdek új flottát új feltételek mellett de sajnálnám a régi karakterereimet.
Nem az összeharácsolt anyagi javakra és az extrém supportra gondolok, mert ha újrakezdem harmadjára is, nem félek attól, hogy nem lesz mit tejbe aprítanom.
A legenda státusz oké és ha utolérik, akkor be tudjon kapcsolódni. Az sem zavar ha onnan hátrányból indul, de ott lehet...
Lestat2014-05-07 19:11:19
Teljes restart.

Mert nem érdekel az egész, soha nem fogok kattogni, és tisztességtelen az egész játékmenet, mindig is az volt, ahogy 5 éve szajkózom.
csillag492014-05-07 14:29:29
Én is újra kezdésre szavaztam.

Azért mert aki játszik itt és játszott az l1-en ugyan olyan jól tudott itt is játszani. Sőt amilyen hibát elkövetett itt már nem tette. A kettes játékban már mindenki céltudatosan építette karaktereit. Aki szereti a játékot újra fogja kezdeni, hiszen új kihívásokat is nyújtani fog a játék.Én is több mint 10 éve kezdtem a játékot és azóta is szeretem. Nekem érdekes lesz újra építeni mindent. új kihívásokra különösen kiváncsi vagyok.
Főnixbek sok kitartást és jó munkát kívánok hozzá.
Üdv Eszter
Blackbriar2014-05-07 09:39:32
Kukába a régivel

Én azért támogatnám a mindent előröl elvet, mivel akkor úgy tény és való mindenkinek meg kellene "mutatni" ( már persze aki akarja, hogy ismét van e olyan jó játékos hogy elérje ugyan azt mint korábban ).
Írták előttem is, hogy nem feltétlenül jó dolog az hogy az ásók vezetik a toplisták egy részét ebben én is egyet értek. A duelek, arénák is újra értelmet kapnának ha valaki ügyesen csinálja.
A kompi gyűjtés is ténylegesen újra lázba hozná az embereket, és nem azon kellene rágódni hogy melyik piacostól szedjem össze a cuccot...
Bízom abba hogy mások, akik a múltkori szerver krach után és egyéb dolgok után elmentek, talán újra visszatalálnának köreinkbe és újra lenne élet a játékban.
Én ezért szavaztam a teljes Reset mellett.

Szeth2014-05-07 01:21:24
Kukába a régivel

Én szívesen kezdeném elölről. Annak ellenére, hogy nem szerettem soha lélegző sarokkőre meg földigére várni, mégiscsak azt érzem a játékon, hogy max 50-60as szintig volt igényesen kidolgozva, azután már csak az addigi sablont követve jöttek a szörnyek, tárgyak, stb. A külön elbánásban részesülő, fejenként 5 karit igazságosnak érzem, de ha én átvinnék karit az max ez lenne, ez is csak azért mert miért ne, de inkább játszanék újakkal. Pont az a lényege, azért új, mert nem régi. Új.

Miért? Lennének megint klónok az arénában, kiscsapdás házak, nem az ásók vezetnék a toplisták felét (remélem), és színesebb lenne a játék. Nem, ez mind csak mellékes.
Rengetegen voltak akik újra elkezdtek játszani, mikor látták hogy 4 éve új szerver indult, és 1-2 éven belül ki is ábrándultak, megint megunták, illetve főleg ami a chaten és a fórumon ment az kifejezetten nem tartotta őket itt.
Én pozitívan állok a dologhoz, és sejtem, hogy Phoenix az, aki a legnagyobbat bukhatja az egészen; épp ezért biztos vagyok benne, hogy megtalálja a "legkevésbé rossz" megoldást.
Éppen ezért nekem majdnem teljesen mindegy; nincs olyan karim amibe "munka" lett volna kattot fektetni - én játszani jártam ide, annak csak a "mellékhatása" volt, hogy a kari közben fejlődött. Szerintem aki nagyon ragaszkodik a flottájához, az többet >szenvedett< érte, mint hogy veszni hagyja - velük nem nagyon tudok együtt érezni, az előbbi okból. Kedves L1-esek, akik ezt olvassák, ne haragudjatok, de ha a 10+ évnyi belefektetett időre, és fáradságra hivatkoztok, akkor úgy gondolom azt vagy meg tudjátok ismételni, vagy nem a játék mivolta miatt voltatok itt. (Hanem miért is?)

Kezd hosszú lenni inkább abbahagyom, talán a lényeg átért. Új.
Harcosbjuti2014-05-06 22:31:46
Én is a teljes resetre voksoltam.
Igaz később írtam,h jó lenne azért,ha megmaradhatnának a karakterek(ha nem is mind),de azóta is sokat gondolkoztam,és arra jutottam,hogy az első gondolatom volt az igazi,amit valóban szeretnék:)

Úgy gondolom,hogy a teljes újrakezdés részben szerintem egyszerűbb,mármint programozói szempontból,(nem értek hozzá,csak gondolom),
de ha magunkra,mint játékosokra gondolok,véleményem szerint jobb lenne,ha mindannyian egyszerre kezdenénk,egy csoportban játszanánk,többen lennénk,mint annak idején L1-en. Jó,tudom,az egyszerre kezdés csak az első napokra vonatkozna,mert reményeim szerint sokan jönnek majd új játékosok,és talán a régiek,közül is sokan visszatérnének,ha megtudják,h újra fejleszthető a játék.és van is,aki fejlessze!
Érdekes lenne újra kezdeni,izgulni,mikor tudom összeszedni a kövi szintre a cuccokat,de régen volt ez már!:D
Önző módon arra is gondoltam,h így talán több idő jutna Részedről is a fejlesztésekre,új dolgokra,érdekességekre,amit be tudnál hozni a játékba:)Régen várjuk már ezt:)
Véleményem szerint van még idő augusztusig,hogy akik most hírtelen arra gondolnak,h elmennek,ha így lesz,még meggondolhatják magukat.Aki igazán szereti ezt a játékot,biztosan itt marad,és akik a fejlesztés hiánya miatt hagyták itt a játékot, gondolom visszajönnek.
Hát ezt várnám én:))
Lord Phoenix2014-05-06 18:35:48
Gondolom mindenki csak egy opcióra szavazott.
Nem voltam úgy látszik egyértelmű

Fejtsétek ki 4-5 mondatban hogy miért az választottátok.
Mit vártatok a megoldástól? tőlem?
jószerencse2014-05-06 17:14:46

Teljes reset: ezt azért támogatnám, mivel kapunk egy fejleszthető játékot, és reményeink szerint több játékos lesz, ennyi áldozatot megér.

Karakterflotta megtartása: ezt meg azért támogatnám, mivel összeadódna az l1+l2 játékosok, egy új szerveren, fejleszthetővé válik, javíthatóvá és nem menne el senki sem, de nem biztos, hogy jönnek egy újak, nagy karik miatt.

Igazából, mint ahogy elhangzott többször is, jó megoldás sosem lesz.
Szóval a döntés a te kezedben áll Phoenix ha új játékosokat akarsz és biztos vagy benne, hogy lesz is akkor teljes reset. Ha nem vagy benne biztos akkor teljes karakter átvitel kell, hogy aki jelenleg van megmaradjon, igazából szerintem nem lenne senki a helyedbe, mert kibaszott sok meló lesz:) fele hajad kihullik aztán vesszünk neked karácsonyra egy afro parokát:)
Lord Phoenix2014-05-06 16:44:35
Arra kérnék MINDEN embert, aki a teljes reset mellett voksolna, öt- hat mondatban foglalja össze itt a fórumon, hogy miért azt választotta, mit várna a megoldástól!


Arra kérnék MINDEN embert, aki amellett tette le a voksát, hogy legyen új játék, de maradjon a karakterflotta, hogy fejtse ki 5-6 mondatban : miért volt neki ez a választás szimpatikus, mit várt ettől a megoldástól?

Továbbá arra kérek MINDENKIT, hogy ne a másik irományát szóljátok le, reagáljatok, pusztán a saját gondolataitokat írjátok le!
Összes hozzászólás: 10
Oldalak: 1