Larkinor 2 Fórum

Téma: Szavazással kapcsolatos gondolatok hozzászólásai. (1-50)

Új hozzászólás | Vissza a témákhoz

jószerencse2014-05-07 16:58:07
+1
Blade of Nicram2014-05-07 16:06:10
Abszolút off: Esküszöm, óvszert olvastam elsőre. x"D
Lord Phoenix2014-05-07 13:12:56
A ket vilagnezet kevereke persze lehez hogy eltletkeptelen korcsot eredmenyez, de lehet , hogy oszver lesz a vegeredmeny :)
Lord Phoenix2014-05-07 13:11:15
Ossze ne kapjatok :)
Nehany jatekost mely erzelmek kotnek a regi magas szintu karaktereikhez.
Foggal , korommel ragaszkodnak hozhajuk, nekik kivantam nyujtani ezt a kompromisszumos alternativat
Mr_Wolf2014-05-07 10:27:23
Ja, nem vitának szántam, egyáltalán.
Blackbriar2014-05-07 10:08:17
Wolf, ezt értem én is de akkor meg belepakolni az új játékba a karaktereket felesleges. De nem szeretnék vitatkozni, a játékosok véleményét kértétek hozzászólásban ezt meg is tettem :).
Mr_Wolf2014-05-07 09:55:19
Szerintem még most sem értelmezed teljesen jól. A régi játékosok nem adhatják le az előnyeiket (elképzelés szerint) a frissreges generációnak.
Blackbriar2014-05-07 09:40:19
Az átvitt karakter ötletét akkor én értelmeztem félre, mindenkitől elnézést kérek, de ha most jól értelmezem akkor az a cél, hogy az átvitt karakterek egymás közt játszhassanak a többi játékos karakter figyelmen kívül hagyásával. Ezzel csak annyi a gondom, hogy akkor meg minek vinnénk át karaktereket, ha abba a játékba cseppnyi beleszólása sem lenne az acc-nak. Így véleményem szerint ez az átszállítás felesleges, és ha ennyire szeretnék az emberek és tényleg horribilis az igény rá, akkor esetleg megfontolnám az új larki3 indítása mellé egy retro larki indítását, ahová L1 és L2-ről lehetne 5 karaktert átvinni egy-egy illetőnek és ott lehetne tovább folytatni a nagy múltő karakterekkel, persze akinek szándékában áll.
Szeth2014-05-07 01:28:50
Ötlet: az átvitt karakterek "klónjaival" lehessen barangolóként kipróbálni a játékot. Hadd lássák az újak, miket lehet fejleszteni.
Nem hiszem hogy bonyolult lenne egy randomgenerátort és 150 karit összepárosítani.
Illetve egy tutorial sem feltétlenül ártana, lehet hogy csak "virágzombikat" szabadítana a játékra, de velük is többen lennénk.
Lord Phoenix2014-05-06 12:05:36
Sziasztok!

Lackó jól értelmezte, célom valóban megakadályozni azt, hogy az átjöttek supportolhassák a kezdőket, továbbá azt, hogy a nagyok demoralizálják az új csapatot az eddig elért eredményükkel.
Gyakorlatilag a mostani toplistában NEM tűnnének fel, ezért az újaknak/újrakezdőknek nem lenne szem előtt a 140+ szintű, nem lenne közöttük versenyhelyzet.

Magánemberként vettem át mindent, így egy picit nehezebb vagyont csinálni bármilyen játékból... Larkinorból meg egyenesen lehetetlen amúgyis kis játékosszám mellett. :)
Nem a pénz hajt, sajnálom, ha így jött le.
TagHeuer2014-05-06 10:24:37
Gabesz le lett szögezve, hogy átvitt kari nem supportolhat csak átvitt karakterek között, legalább is én ezt hámoztam ki, olvasom az L1 topikot is, szóval áskálódhatunk lelkesen de az csak az is csak legendás vagyon marad jó ideig.
Blackbriar2014-05-06 07:55:37
Sziasztok!

Már egy ideje nyomonkövetem az eseményeket, szeretném leírni a véleményem és az én "ötleteimet, kritizációmat". Akinek nem inge kérem ne vegye magára.

Először is, gratulálok Phoenix mindenhez, remélem sikerül helyreráznod a dolgokat. Az új szerver indítása véleményem szerint is helyes ötlet, mivel egy plusz harmadik szervert fenttartani ennyi játékossal anyagilag kivitelezhetetlen illetve illogikus döntés lett volna.
Én is szavaztam méghozzá arra hogy mind a két szerver eltörlésre kerüljön és mindenki teljesen új "ÜRES" lappal kezdje a 3-ik szervert. Ennek pár egyszerű oka van:
- Ha életbe is lép az 5 átvitt karakter dolog, gondolom mindenki a legmagasabb karijait vinné ( mindenki tudja milyen karaktereim vannak itt és hogy elég magas szinteket képviselek velük. ) Tételezzük fel, hogy Blackbriar-t, Piacos a kufárt, Sex Pistols-t, Túró Rudi-t és Looper-t átvinném. Ahogy írtátok a karakterek egy az egyben átmennének a másik szerverre ergó a katt tárolóban lévő pontok is mennének velük együtt, plusz a magas szintű ásókarikkal még sima ásóval is anyagilag hihetetlen mértékben tudnám gyűjteni a pénzt és így a továbbhaladásom, illetve az új karakterek rohamos fejlődése is várható ( mivel az ezüst is sokat nyom ugyebár a latba.). Más szóval a magasabb szintű karakterek átvitele úgymond szintén "tönkretenné" a játékélményt az esetleges új, kezdő játékosok számára.
- L1-ről is van aki áthozná a 140+-os kariját is, a további kérdés az az lenne, hogy mikor szintet lép de még nem tudta összeszedni a következő szintcucchoz a nyersanyagokat akkor mit csináljon? Járjon mínusz szintes vértekben? Vagy az a koncepció hogy ha akarod használni akkor fizess x kreditet a cuccokért? Ha esetleg ez az elképzelés akkor szeretném megjegyezni, én azért játszok/ttam a larkinorral mert nem kell minden dologért anyagi forrásokat ölnöm a játékba. Ha ez a magas karaktereknél megváltozna, akkor elgondolkodnék azon hogy elkezdjem e az új szervert. Még mielőtt valaki nekem esne, költöttem pénzt a játékra, nem is keveset és efizni illetve ilyen dolgokért hajlandó is vagyok, viszont azért hogy használhassak egy karaktert a továbbiakban is azért köszönöm szépen de kihagynám.

Egyenlőre ez a két meglátásom van, vesézzétek nyugodtan ki, ha olyan kommentet látok akkor természetesen reagálni fogok rá :).


Phoenixnek szól: Elhiszem hogy anyagilag jövedelmezővé akarod tenni a játékot mivel számodra ez már üzlet lett, de ne ess át a ló túloldalára nagyon szépen kérlek.

Üdvözlettel
Gábor (Blackbriar) :)
Lord Phoenix2014-05-05 21:11:24
En is a fellendulesben bizom. Az viszont biztos, hogy kizokkentem a helyebol!
Asockh2014-05-05 19:11:43
Hozzászólásom első bekezdése szól Wolfnak,mielőtt valaki...:D


Ui.: reméljük,hogy az l3 fellendül és nem lelendül vagy folytatja a stagnálást. :)
Asockh2014-05-05 19:09:52
Mr Wolf:
Hm,lett volna ennek az ötletnek egy továbbgondolása, csakhogy időközben elfelejtettem. Vagy eszembe jut vagy sem.

Azt észrevettem,hogy Phoenix a két szerver törlésére hajlik(karakterekkel együtt). Valahol a szavazás környékén,már nem tudom hol,leírta,hogy ami a szavazás eredménye lesz,nem biztos,hogy az lesz megvalósítva.
Tehát valószínűleg gondolt egy megoldásra és sejtete,hogy a többség nem azt fogja a legjobbnak gondolni.
Ha jól gondolom, ez a kari átvitel amiatt van,mert többen ragaszkodnak a karijaikhoz.
L1-es forumról:
"Egyrészt - gondolom nem újdonság - én az újrakezdést szorgalmaznám, de végül nem veszem el a karaktereket. "

Csakhogy olyan feltételek vannak jelenleg, amik (erőteljesen?) arra hajtanak, hogy az egyén kezdjen új karit.

Szerintem felesleges hözöngeni;leírni,hogy nem tetszik ez az egész;puffogni(by Phoenix);mérgelődni;hisztizni,
vagy ha mégse felesleges, akkor az a gőzlevezés miatt van.
(de most jöhetne azzal,hogy a gőzt,mérgességet, szomorúságot másként is le lehet vezetni)

Annyit kapnak még a legenda-karik, hogy lesz szintcuccuk és azért több,mint a semmi.

Phoenix meghozta a döntést: reset az l1-l2 szervernek (vagy szerver shutdown-ként is írhatom,ha jól gondolom), fejenként/email-címenként/gépenként 5 kari átmehet, a többi kreditért.

Augusztusban jön várhatóan az új larki, addig mindenki eldönti: marad vagy nem marad; átvisz- karit vagy sem; addig meg vagy játszik az l1-en,l2-n vagy sem.

Két kérdés még nyitott:
-> kreditszámlákkal mi lesz(főleg azokkal,amiken van kredit (levesbe azért nem kellene))?
->az 5 kari hogy lesz(mert lehet, hogy van olyan család, ahol játszanak ketten,hárman, többen(de szerintem már az is ritka,ha ketten), akkor most két emberre jut 5 kari? )
(nem vagyok jártas az ilyenekben, de lehet, hogy 1 ip-cím alatt van pl. öt larkis, de különböző gépeken...Akkor fejenként jut egy kari,mert egy ip-cím öt karit jelent)
(és az ip-címes dolgot is meg lehet kerülni,lásd dinamikus ip-cím vagy szépen bevándorol más hálózatra), az email címest is.)

(de talán nem kellene olyan szigorúan venni ezt,mert úgyis dísznek(?) lesznek azok a régi karik?)
Harcosbjuti2014-05-05 17:21:58
Nekem tetszik az ötlet,az átvitt karakterek egyenfelszereléséről:)
Lord Phoenix2014-05-05 12:03:48
Nem viszik át a piacos karaktert.
Nem megy át a pénz, hacsak nem pakolsz a testedre 5 ezüstpénzt. Ami ugye nem túl nagy összeg...

Csak a karakterek és a felszerelés mai rajtuk van.
180-as szinten is van szörny, ami szúnyogszárnyat dob.

Felmerült részetekről és részemről is az átvitt karakterek egyenfelszerelése, ami szintfüggő sebzést/fizikai védelmet illetve mágikus védelmet nyújtana. Ezen a koncepción még agyalok, de valószínű.
Ezzel amúgy a piacos karik problémája megszűnne.
Mr_Wolf2014-05-05 10:31:43
Asockh 2014-05-05 09:24:57

Csak az utolsó ötletre reagálok. Egyrészt ugye lehet hogy lesznek 50esek és lesznek valszeg 130-asok, utóbbiaknak mit javasolsz, vagy hány csomag zsepit adsz nkik különböző időtöltési módok számára....?

Másrészt ugye arról van szó, hogy X év munkája után ugyanúgy érzékenyek lennének rá jópáran, ha egyáltalán utolérnék őket.

Szóval ezt nem érzem elég jónak.
Asockh2014-05-05 09:24:57

Akkor ha valaki átvinne:1 piacost,1 harcost,1 rablót, 1 ásót,1 kovácsot...
Nem lehet egyiknél se fegyver,vért?Csak a testén?

Hogyan döntődik el,hogy 5 karit lehet átvinni?
Ip-cím? És ha 3-an játszanak egy gépről? Akkor 3 emberre jut 5 kari,közben mind külön játszik. (Lehet nem is segítenek
egymásnak a larkiban)
Email? És ha ketten játszanak egy email címről?

És mi lesz a klánpiacosokkal? Klánkarikkal? A klánvezérnek is vannak saját karijai, akár klántól függetlenül.

Mit lehet átvinni? Csak tárgy? Pénzt se?
"09:04:26 Lord Phoenix: at. lehet de a kompikat nem viszi magával."
Van:fegyver,vért, kompi, pénz. ->kompi nincs átvételre, vért-fegyver csak amin a kari van, pénz?


Egy ötlet példán keresztül:
lehessen a karikat -teljeskörűen- használni: adott egy 50-es kari l2-ről. Akkor lehessen teljes körűen használni,
ha l3-n egy kari eléri az 50-es szintet.
(mert lehet,így sokan abbahagyják és így,talán ezzel marasztalhatóak)
Lord Phoenix2014-05-05 07:43:07
Óh yeah!
Sikerült két külön verziót közzé tennem a két külön szerveren.
Javítottam az ittenit :)
RablóTündér2014-05-05 07:25:33
A véleményem nem hiszem, hogy sokat nyom a latban, de ha megengedtek egy észrevételt, szerintem mindenképpen elérhetővé kéne tennetek a kattvásárlást, két okból:

- két homlokegyenest különböző kattrendszerű szeróból csináltok egyet, valószínűleg kb. utolérhetetlenül magas szintű karakterek megjelenésével. Nem tudjátok megfogni az új, jóval gyorsabb játékélményhez szokott játékosgenerációt, ha kitudódik, hogy ha megfeszülnek sem lehet övék a top 1 kari.

- nah meg az evidens ok, a zsozsó. Tudom, a legtöbben ellene vannak minden pénzért vehető valódi előnynek, de lássuk be, ha ezen elv mentén haladunk tovább, néhány év múlva majd arról fogtok fórumozni, hogy akkor most legyen-e larki 4..

Egyébként meg, jóval merészebb játékélmény-csomagoktól sem fognék padlót. Csak fizetősöknek elérhető VIP versenyek, vagy szigetek akár, vehető szakértelmek, vehető manógombák.. Simán.. Nekem a szemem se rebbenne. Természetesen különböző árazású és tartalmú csomagokban gondolkodnék, és a külöböző karaktertípusok igényeit is figyelembe venném.

Persze ez csak tipp.
Phoenix2014-05-05 00:30:29
Az új Larkinor indulásakor (Tervezett indulás: augusztus) minden Játékos átvihet a régi szerverekről 5 karaktert.
Azonban a tranzakció a következő megszorításokkal történik:
 • A karakterek pusztán azt a felszerelést vihetik magukkal, ami rajtuk van.
  • Ez alól kivételt képeznek az elemi térdarabbal készült tárgyak
  • A tárgyak szintje maximalizálva van : nem lehet több, mint a karakter szintje + 4
 • Amennyiben az öt karakter kevés, a továbbiakat 6, 7, 8 stb kreditért lehet átvezetni az új rendszerbe, maximum 10 darabig, a megkötések természetesen élnek ezekre a karakterekre is.
 • Névütközés esetén a régebbi karakter neve megmarad, az újabbnak más nevet kell választania
 • Az így átvitt karakterek "Élő Legenda" státuszba kerülnek:
  • Nem használhatják az újonnan regisztráltakon a duel, zsebelés funkciókat
  • Nem tudnak betörni az újonnan regisztrált karakterek lakásaiba
  • Nem küldhetnek tárgyat a Larkinori Postaszolgálattal az újonnan regisztrál karaktereknek
  • Teljesítményük jutalmazása a versenyekben külön történik,
  • Továbbá nem kerülnek feltüntetésre a toplistákon, külön toplistában - Hírességek Csarnoka - kerül feltüntetésre szintjük, kattjuk
  Természetesen a megkötések mellé teljesen egyedi előnyök is járnak:
  • Induláskor a meglévő klánjuk mellé automatikusan belépnek egy második klánba, így annak minden előnyét élvezhetik.
   • Ez a klánház zárt, csak és kizárólag az átírt régi karakterek számára van fenntartva
   • A klánház nem larkinoron, hanem egy másik sziget (TA, vagy bármi más, megegyezés kérdése)
  • Az új játék összes épületének összes fizetős funkcióját ingyen használhatják.
  • Egyéb előnyök:
  • Az "Élő Legendák" a Király jó barátai; mentesíti őket minden járulék befizetése alól (Nem kell törleszteniük)
Az L1-es és az L2-es különbségek miatt további lépések:
 • Az egyes receptek változhatnak, tekintve, hogy a két szerveren eltérőek a receptúrák
 • Előző okból kifolyólag néhány tárgy is átalakulhat.
 • Az új kattosztás az L1en alapul: L3 is kör alapú játék lesz (első körben...)
 • Az átírt L1-es és L2-es karakterek kattjainak különbségére
  • A legtöbb kattot eljátszott karakter kattintásai+katt tárolója lesz az alap, mindenki ehhez mérten kap a kattárolójába kattintást

Észrevételeket, javaslatot továbbra is lehet küldeni.

Phoenix
Captain Raithen2014-05-04 09:04:23
L1en is vannak csillámos vértek, csak nem annyira elterjedt mint l2-ön
Asockh2014-05-04 02:38:09


Ha már létrejött ez a topik,akkor valamit én is írok ide.:D
Először is arról,hogy legyen 3 szerver vagy legyen 1...
Talán a legjobb megoldás az,ha egy szerver lesz,de úgy,hogy se az l1-es karik, se az l2-es karik nem szűnnek meg.
Ha esetleg login egyezés van, akkor lesz probléma. De ilyenkor talán feljöhetne a később jövőnek egy üzenet,hogy
foglalt a belépő neve,mert l1-en(vagy l2-n már van olyan) és felajánlani a belépőnév változtatását. Ugyanezt
képzelném el a játékban megjelenő neveknél is.
Aki előbb megy az l3-ra, az viszi a változtatás nélkül a kariját. A később jövőnek meg marad a névváltoztatás.
Legrosszabb lehetőség az,hogy kukába mind az l1-es,mind az l2-es karikkal és kihozni az l3-at, ahonnan mindenki
tiszta lappal indulna. (ha így lesz,akkor most miért érdemes kattogni,ha úgyis megszűnnek létezni a karik?)
Nem egy ember hagyná itt a larkit.
így a legjobb megoldás szerintem az az egy szerver, akkor is,ha l2-es embereknek rosszul eshet,hogy kisebbek,
mint l1-en.
Vagy maradhat a két szerver, hozzá a harmadik, de akkor 3 felé oszlanak a larkisok.
Igaz, baj lehet a toplistákkal is...(az újak mikor érnének el az l1-es top1-ig?
Talán kétfajta toplistának kellene lenni.Az egyik a "menekültek" toplistája (l1,l2nek vége, de l3-ra mentek a
karik,ők a menekültek) és a teljesne új toplista)

Csillámok,antigravok...ha nincs l1-en csillám,akkor l3-n találkozhatnának az l1-es karik is csillámmal.
Antigrav...talán lehetne plussz-katt tulajdonsága, meg hátizsák-könnyítő funkcója egyszerre?

Klánküldik:
jó ötlet, hogy több küldi legyen, de ehhez nagyobb aktívság kell a larkizók részéről.

Másfajta küldetések:
ez már talán amolyan saját ötlet, de lehet már valamikor leírták előttem. Lehetnének ezek is szint szerint vagy valami.
Olyanra gondoltam,hogy pl.: írts le 50 seregszörnyet, írts le 100 seregszörnyet(olyant ne,hogy: írts le 6000 seregszörnyet)
És ezen küldetések teljesítéséért lehetne jutalmat kapni.

Új vértek,fegyók, stb-k konkétan:
tudtommal Lestat már megírt sok vértreceptet, fegyverreceptet, meg valami ásó-receptfát is, így az,hogy játékosok
is mondjanak konkrét ötleteket, talán teljesen felesleges még,szerintem. (előbb ugye a már megírt receptek
betétele)

Eventek:
lehetne akár az is,hogy bizonyos alkalmakkor jöhetne több xy fajta szörny. Csak annyi, hogy gyakrabban
jönnének.(plussz karácsonyfa és társai)

Kreditvétel:
talán lehetne venni játékon belül is.Ezüstért talán ne,mert akkor legtöbben úgy fogják gondolni, hogy inkább vesznek 1 milkáért 10
kreditet, mintsem vegyenek valós ft-ért.
Inkább jöjjön be egy újabb tárgy,ami ritkán esne az összes szörnytől(valós szerencse kellene hozzá)
És mondjuk 10 vagy 20 ilyen tárgy jelenthetne egy kreditet. És ezta tárgyat át lehessen adni.
Habár a legegyszerűbb az, ha csak ft-ért lehet venni, akkor biztos,hogy nincs veszély arra,hogy az emberek
nem vesznek kreditet.

Ennyi lenne, amit hozzáfűznék ehhez az egészhez. További szép napot/estét/reggelt mindenkinek.:)
Szeth2014-05-04 00:17:11
SalyT 2014-05-03 22:12:37 - én adnám nagyon :D
Új ötletem nagyon nincs, ami az elmúlt 4 évben volt az általában ott van az Ötletek topicban - úgy sejtem azt is többször olvastátok már át mint érdemes.
csillag492014-05-03 23:21:10
De igen megfelelő nyeremények voltak. Ha visszanézhető akkor többen is játszottak- Ezért volt ez az ötlet újra.
Mr_Wolf2014-05-03 22:43:22
csillag49 2014-05-03 22:03:07

Hm, csak kérdésképpen, hogy anno a szaloncukrok, meg az újabb fajta italok nem voltak megfelelő "nyeremények"?
SalyT2014-05-03 22:12:37
Ha már így felvetetted a funt, Phoenix: Larkinor "Hell edition"? Ahol kb minden ellened dolgozik. }:)
Csak pár példa:
- a szörny halála után még egyet odavág az esetek x%-ában, csak mert miért ne :)
- az aqua dei megromlik és megduplázza a rajtad lévő rontásokat
- elcsúszol a sziklákon és vérző orral botorkálsz tovább, na meg -10% ép-vel :)
- alacsonyabb szintű szörny/kari leverése után esetleg tp-t vesztesz, fegyvertapasztalatok csökkennek
stb, stb, stb.

Egy ilyesmi csak mazochistáknak szervert terveztem már régen is, csak aztán nem adatott meg a lehetőség rá, hogy meg is csináljam. Mondjuk az érdekelne még ma is, hogy hány embert mozgatna meg. :)
csillag492014-05-03 22:03:07
Újacc ütlet!

Mint észre vehető más játékban is és itt larkinorban is nagy sikere van a játék a játékban, vagyis különböző eventek. Sajnos larkinoron csak ásóknak van jelenleg de remélem később a harcosokra, mágusokra és rablókra is kiterjednek ezek az eventek. Ahhoz hogy ezek az eventek minnél több játékost vonzon egy alap szintem mindenki számára egy elérhető nyesemény lehetne. Ennek nem kell nagy ajándéknak lenni csak pl xy elérésénél kap wgy játékos x kincset újabb szintnél kincsgúlűt és így tovább. Így olyan játékos is beszáll a játékba aki úgy érzi a nagyobb nyereményt úgyse tudja megszerezni de azért probálkozik.
Én álmodozok és remélem nem nagy hülyeségeket.
Eszter
Lord Phoenix2014-05-02 13:34:48
Fun szerver? :)
Brainstorming, nincs hulye otlet!
jószerencse2014-05-02 13:23:42
Én nekem személy szerint elég radikális vagy irreális ötleteim vannak, igazából nem tudok rá pontos megfogalmazást.
- Amit teljesen támogatok, hogy a jelenlegi 2 szerver teljesen legyen lekapcsolva: mivel teljesen értelmetlen, ha nem lehet javítani, se fejleszteni.
- A karakterklónozásról, mivel nincs ingyen az áram se, ezért legyen alapjában véve minden 100 feletti karakter átvitele alap, utána mindenkinek lehessen 3 szabadon választott karaktert vinni, aki az e feletti mennyiséget szeretne, akkor kerüljön pár kreditbe.
- Ha kész lesz a phoenixnor akkor több kredites cucc legyen, ezekhez néhány ötlet:
mivel ez prémium szolgáltatás, igenis előnyhöz legyen juttatva aki ezzel ér, pl. + tulajdonság pont vásárlás(királyi titkos szarvasgomba, + teherbírás (királyi selyemszövet), igen is legyen a sokak által poénra vett szintlépőgomb, pl. a legnagyobb szintű karakter szintjéhez viszonyítva -30-as szintig.
- Legyen kattintás vétel, természetesen tárolóba.
- Lehessen úgymond királyi részvényt venni, amely hetente adna valamennyi ezüstöt, ami az adókból folyik be a királynak.
Ami a legfontosabb legyen bevétel a játékból, hogy rugalmasabban menjen minden:), lehessen reklámozni illetve maradjon is.
Lord Phoenix2014-05-02 13:19:31
Wolf mester szavait szeretnem erositeni: almodjatok nagyot, en meg izzadok :)
Nincs rossz otlet, max csak nem kerul megvalositasra!
Mr_Wolf2014-05-02 01:45:02
Kérlek titeket, ne értsétek ezt most rosszul, mert nem lehurrogni akarok senkit, de ne (csak) a részletkérdéseket taglaljuk, taglaljátok. Sőt, pont hogy bíztatlak benneteket: álmodjatok és gondoljatok nagyot és hadd szóljon. Főnix meg majd izzad, jó lesz az úgy.

Én nem ígérek Főnix nevében semmit, de nagyon régi téma a játékosok közötti együttműködés erősítése (és nem is feltétlenül a régi rendszer keretein belül, hanem vadiúj dolgokkal) erre Főnixnek vannak brand-new, nekünk Lestattal kicsit porosabb, régebbi ötleteink, úgyhogy ide bátran jöhet apai-anyai, mert valószínűleg ez egy felkapott téma lesz a fejlesztéseknél, de ezen felül is kis ötlet-nagy ötlet, minde jöhet, ha nincs kidolgozva, az se baj, majd elmélkedünk rajta, mint Yoda mester.
Harcosbjuti2014-05-01 23:51:39
Sziaszto.)

Ahogy azt már írtam,én mindenképp az összevonásra voksolok,és természetesen a karaktereim megtartására! Mivel azonban a programozásról halvány sejtelmem sincs,nem tudom,megvalósítható e ?!Mivel nem tudjuk még,megmaradhatnak e,azért leírom,h érzésem szerint a kevés játékosból is elmennének jó páran,ha 0-ról kellene indulniuk,és az elmúlt tizenévek "munkája" elveszne:(
Én mondjuk nem tartoznék közéjük,mert már olyan függő vagyok,h ha nem kattoghatok,elvonási tüneteim vannak:D,de nekem is nagyon fájó pont lenne,ha elvesznének az elmúlt 11-12 év(pontosan most nem is tudom mennyi) alatt létrehozott, fejlesztett karaktereim!
El tudnék képzelni egy limitált kariszámot,de elképzelésem sincs,h az mennyi lehetne,a piacos karikkkal mi lenne? ha ezeket is beleszámítjuk,akkor mennyi legyen a limit? Soknak kellene lenni:) A másik kérdésem az lenne,h akiről tudjuk,h véglegesen elmentek,és nem is akarnak visszajönni,az ő karaktareiket nem lehet legalább arhiválni?Vagy ez nem jelentene semmit? Nekem pl halvány sejtelmem sincs,h a sok nem használt kari terheli e a szervert,vagy csak vannak,és nics semmi szerepük:( És akinek,mint nekem is,mindkét szerón több,viszonylag nagy karija van,ha adnátok egy limitált kariszámot,honnan lehetne választani?
A piacos karik remélem mindenképp megmaradhatnak,mert iszonyú nehéz lenne összeszedni újra a rengeteg kompit,fegyót,vértet,amit eddig nagy gonddal gyűjtögettünk! És valóban,eddig eszembe sem jutott,csak Eszter írása után gondoltam rá én is,mi lenne a csilláncucokkal? Nem volt semmi összeszedni/kifizetni ezeket,viszont ha jól tudom,az 1-esen még nincs bevezetve?!
Hát nem irígyellek Főnix,sőt egyre jobban tisztellek,becsüllek,h ezt vállaltad és csinálod:))
Ezek mellett arra szavaznék,h larki1 szabályai szerint játszunk tovább,ha már meglesz az egyesítés!
Nekem jobban tetszett larki1-en,hogy a karik nem egyforma kattot kaptak,ezért is igyekeztünk minél magasabb szintre húzni,h több kattot kapjunk.
Itt térnék ki az antigrav csizmákra.
Engem igazán csak az 1-esen érdekelt,(amellett,h némelyik karimnak már csak megszokásból is megcsináltam itt is)mert pl engem nem érdekelt ilyen mértékben a - súly,viszont azt szerettem,h több kattot kaptam,ha rajtam volt.Ezért én szeretném visszakapni a csizmák régi tulajdonságát!


A magam részéről én nagyon szivesen játszanék együtt a larki1-es "kollegákkal":)
Sokkal érdekesebb a játék,ha többen vagyunk együtt:)
Régi szép idők,amikor még 100 körüli karakter volt fent egyszerre!!!

Nagyon jó ötletnek tartom az amulett+ gyűrű kombinációt,de"-ha már lúd,legyen kövér" alapon-nem lehetne majd egyszer megoldani,h olyan öveket is lehessen szerezni,bizonyos feltételek mellett,amelyek arra valók lennének,h az italokat,tarisznyákat,stb.lehetne benne vinni,és súlytalan lenne?:) Ez nekem nagyon bejönne:D

A klánok fejlesztésére én is gondoltam,bár én nem a klánpontok miatt,hanem,mert azt látom a játékban,h a klánok addig vannak együtt,játszanak közösen,amíg a most meglévő klánküldiket nagyjából együtt megcsinálják,aztán szétszélednek,sokan akik nem szeretnek "magányosan" játszani,esetleg abba is hagyják a játékot.Én klánok közötti versenyekre esetleg harcokra,és természetesen új klánküldikre gondoltam,szerintem sokkal több játékos itt maradna.
A klánokkal kapcsolatban még ami eszembe jutott:
Biztosan emlékeztek ,régen larki1-en volt egy "teszt klán",én sokszor bementem,körbejártam,és sok érdekes dolgot láttam benne:)Ha ennek csak kis részét be lehetne programozni,már sokkal többen játszanának.
Tudom,nagyon előreszaladtam az időben,mármint abban az időben,melyben esetleg mindez megvalósítható lenne,csak eszenbe jutott:D

Hát egyelőre ennyi,ha majd esetleg többet tudunk,mit lehet,mit nem,lennének még ötletek a tarsolyban:))

Judit
csillag492014-05-01 16:43:27
Újabb gondolatok: Ha már újra lesz írva a programa klánokkal is kezdeni kéne kéne valamit. Lehessen egyénileg is klánpontott gyüjteni. Most csak az a pár klánküldi után szinte ki is merül a klán teendője. A klánban lévő kocsma semmi célt nincs kihasználva a funciója. Annak idején /10 éve / azzal a hittel léptem be a klánba, hogy lehetőségem lesz ott is küldizni. Hamar lelombozódtam miután megcsináltam a klánküldiket, hogy ezzel vége is a feladatoknak. Az L1-en probáltunk külön versenyt is de csak 2 fordulóig mentünk,de legalább a mi klánunkba kicsit feldobtuk a játékot. Az is megoldás lehetne, hogy a régi királyi küldiket átírni más szörnyekkel és nem manógombát adna hanem klánpontot és valami mást- Így lehetne növelni a klánpontokat. Arra viszont figyelni kéne. hogy a klánbalépés 200 szint akkor a küldik is onnan induljon.L1-en jó ötlet volt amikor megtámadták a seregszörnyek larkinort. több játékost vonzott egy helyszinre. Most mindenkinek nagyon sok kattja van így több játékost aktíválna.Viszont míg nem lesz előfizetés addig engedni kellene a tárolóból a kattok felszedését úgy hogy a kényelmi funciókat nem kapnánk meg. Reméljük ezt is tudod rendezni minél előbb. Én is fizetnék. hogy ugyan úgy használhassuk a kényelmi funciókat. Ha meg már működik az efi a tárolókat is visszalehetne zárolni. Most egyenlőre ennyi. Remélem nem hülyeségeket írtam és vannak benne használható ötleteim.
Eszter
csillag492014-05-01 00:37:59
Szia Főnix!

Az én javaslatom, hogy legyenek bevonva az L1 és az L2 aktív játékosok jöjjenek át az újba. Azt is támogatom legyen katt függő a játék /kisebb karakter kevesebb kattot kap/ Viszont ami tetszett az L2-nél az a csillámos öltözet volt. Ezekkel mi lesz? Igaz viszont abban hogy a piac annyira nem volt kihasználva mint az 1-en.Támogatni tudom a gyűrűk ötletét is olyan anyagok bevonásával ami bejött a játékba viszont semmi szerepük nem volt. Gondolok az új ércekre pl.A nagyobb játékosoknak viszont keveslem szintlépésnél a 3 pontot mert 100 szinttől már nagyon kevés. Ott már legalább az 5 pont lenne ideális.Vannak még ötleteim de az írás kicsit lassan megy, de majd apránként leírom vagy elmondom Juditnak szóbanmajd Ő leírja.
Sok sikert a játék folytatásához és örülök, hogy ilyen lelkes gazdája lesz a játéknak.
Üdv Eszter
Lord Phoenix2014-04-30 23:30:28
Kedves Játékosok!

Biztosan észrevettétek már a Supportban a szavazást.
Valóban készül (szép lassan) egy L3, amely indulása komoly kérdéseket vet fel.

Ha ezzel kapcsolatosan bárkiben is felmerült bármi kérdés, észrevétel, kérem írja le bátran!
Összes hozzászólás: 37
Oldalak: 1